Csak egy kád


Egy egyszerű 3D kiállítási terület tervezésnek indult az egész, és egy új koncepció kidolgozása lett belőle.

Történt, hogy az éves 3D kiállítás látványtervét megrendelte a partnerünk, és – minő meglepő fejlemény – mi örömmel elkészítettük azt a számára. 🙂

Azonban egy „egyszerű kiállítási tereptárgyként” megjelenő, amúgy nagyon látványos M-acryl kád beindította a stúdiónk kollégáinak fantáziáját.

(Nem reklám, nem kapunk jutalékot az értékesítés után, csak szép a tárgy, tetszik Nekünk, ezért játszottunk kicsit vele! 🙂 )

A szóban forgó piros palástú 3D kádról – softbox szettel – több közeli beállítást is készítettünk, valamint egy rövid 3D animációs mozit is kapott ez a „stúdióban” bevilágított 3D-s modell.

A fények, a kád vonalvezetése, a csillogó felületek, és a steril „stúdió környezet egyszerű, elegáns, és kicsit magasztos megjelenést biztosít ennek a piros különlegességnek.

Gyakran emlegetett gondolat, hogy a 3D tervezés során a modell megalkotása a munkafolyamat felét teszi ki, míg a másik fele a munkának a megfelelő textúrák kiválasztásával, és a világítás beállításával telik. Talán ennek a kis projektnek az esetében is ez utóbbi teendők voltak igazán hangsúlyosak.