Okos Katalógusa elkészítéséhez kérjen ajánlatot! info@kpbd.hu

Mi is az Okos Katalógus?

A digitális tartalomgyártás mára egy csodálatos új világ létrehozására ad lehetőséget.
Ennek az állításnak az igazolására álljon itt egy, ügyfelünk számára készített digitális katalógus bemutatója:

A videó egy olyan katalógust mutat be, amely a kiterjesztett valóság Augmented Reality (AR) technológia segítségével készült. A technológia lényege, hogy az általunk legyártott (3D, vagy hagyományos forgatott filmes) tartalmat, vagy értékesítési felületet a megrendelő katalógusának, valamely képéhez, logójához, vagy egyéb grafikájához „rendeljük”.

Az általunk legyártott 3D tartalom:

Hogyan működik az Okos Katalógus?

Az Okos Katalógus működéséhez szükség van egy dedikált mobil applikáció készítéséhez. Az általunk elkészített mobil applikáció segítségével (Androin, IOS) az érdeklődő, akár internet nélkül is, a tartalmat lejátszhatja, illetve a videón is látott módon abba bele is nagyíthat.

Természetesen nem csak filmes elemeket lehet feltölteni az Okos Katalógus adatbázisába, ide kerülhetnek 3D modellek is akár.

Kompetenciáink:

VUFORIA ENGINE

UNITY CERTIFIED

KudanSLAM TECHNOLOGY

A technológia előnye, hogy a nyomtatott, statikus katalógusokat rendkívül látványossá tudja tenni, illetve a tartalmat könnyedén, egyszerűen bármikor aktualizálhatja.

Az Okos Katalógus – interaktivitásának köszönhetően rendkívül hatékonyan „ad el”, hiszen – akár már a meglévő – nyomtatott kiadvány fent már említett elemeihez akár cégének direkt ajánlatát is hozzá rendelhetjük. A kiterjesztett valóság (Augmented Reality – AR) technológiának, és ama már igen fejlett mobil hardvereknek köszönhetően ez azonnali, és mérhető interakciót jelent a vásárlói, partnerei részéről!

Okos Katalógusa elkészítéséhez kérjen ajánlatot! info@kpbd.hu