RÓLUNK

Céginformáció megbízhatósági tanusitvány

Cégünk, a K&P Business Development Kft. tartalomgyártással, és üzletiviteli tanácsadással foglalkozik, aminek kapcsán partnereink számára a lehető legjobb megoldásokat igyekszünk megtalálni a mindennapi üzletviteli problémákkal, kihívásokkal kapcsolatban.

Működésünk során lehetőségünk nyílt olyan marketing, illetve vállalkozás fejlesztési megoldások kidolgozására, amelyek a partner vállalkozások számára igen hasznosanak bizonyultak a napi működésükkel kapcsolatban.
Egy vállalkozás életében fontos, hogy egy külső szakértő szemlélő olyan működésbeli, üzletvezetési problémákra világítson rá, amelyek a tulajdonosok, illetve a vezetőség számára talán a napi rutinnak „köszönhetően” már fel sem tűnnek. Erre munkáink során már számtalan példa adódott.

A tanácsadói tevékenységünk során – hála nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező kollégáinknak – lehetőségünk van az ajánlott üzletviteli elemek legyártására is, így egy kézben koncentrálódhat egy olyan összetett folyamat összes, vagy annak legtöbb eleme, amelyek meghatározók egy vállalkozás útválasztásában. Ezen gondolatmenet mentén hoztuk létre a Tartalomgyártási üzletágunkat. Itt olyan ágakkal szolgálunk partnereinknek, mint a 3D modellek készítése, a referencia filmek forgatása, vagy a kiterjesztett valóság alkalmazások gyártása.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetem!

Kedvek Zsuzsanna
ügyvezető
K&P Business Development Kft.

Keressen bennünket, kérjen ajánlatot!
info@kpbd.hu

 
ÚJLENGYEL PETŐFI SÁNDOR u. 48

 
DEBRECEN THOMAS MANN u. 29.