3D modellezés

lakásbelső design (ingatlanfejlesztő számára készült)
lakásbelső design (ingatlanfejlesztő számára készült)
lakásbelső design (ingatlanfejlesztő számára készült)

Keressen bennünket, kérjen ajánlatot! info@kpbd.hu

Milyen 3D modelleket készítünk?

Vállaljuk Fotórealisztikus, illetve Fantasy 3D modellek, 3D lakásbelsők, 3D épületek, vagy 3D kiállítási terület elkészítését.

Logos copyright by the VitalSpa, Radaway and M-Acryl companies.

3D ékszertervezés? Nem probléma. Az Ön kézi rajza, és paraméterei alapján elkészítjük 3D nyomtatásra is alkalmas 3D ékszertervét.

 

Design copyright by GoldBazaar.

3D modellek felhasználása

A megrendelő által megálmodott 3D modellek, és 3D lakásbelsők elkészítését követően, látványos animációt is tudunk készíteni a megrendelő számára, így partnereinek, ügyfeleinek, kollégáinak még látványosabban tudja bemutatni az elkészült 3D modellt.

 

Design copyright by Főnix Rendezvényszervező Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft.

Vállaljuk 3D katalógusképek készítését is, amelyek áruházak nyomtatott katalógusaiban ideális megjelenést jelent. Egy 3D modellekkel elkészített katalógus rendkívül rugalmasan szerkeszthető, megfelelő információk birtokában gyorsan elkészíthető, a termékfotózáshoz képest, mivel 3D modellekről beszélünk, nagyon széleskörűen, és sokszor felhasználható, így rendkívül költséghatékony megoldást jelent a hagyományos termékfotókhoz képest. Ne felejtsük el, hogy egyetlen 3D modell elkészítésével, az adott modell bármilyen szemszögből bemutatható, a 3D modellről bármilyen szögből, perspektívából katalóguskép készíthető, így valóban rendkívül sokszor, és sokoldalúan felhasználható. Illetve a 3D modell minimális módosításával a felhasználás valóban rendkívül hatékony költségelem lesz.

Továbbá felhívjuk figyelmét Okos Katalógusunkra is, amelynek segítségével nagyon látványosan tudja termékeit, szolgáltatásait bemutatni ügyfelei számára. Garantáltan a legmélyebb bevésődést kínálja az Okos Katalógus!

Keressen bennünket, kérjen ajánlatot! info@kpbd.hu

3D alma rajz

    • 3D modell: Alma (áruházi katalógus, akciós magazin számára készült)

3D alma modell

    • 3D modell: Breitling karóra (katalóguskép felhasználásra készült)

3D Breitling karóra modell

    • 3D modell: Philips borotva (katalóguskép felhasználásra készült)

3D borotva modell

    • 3D kép: lakásbelső design (ingatlanfejlesztő számára készült)

3D lakásbelső

  • 3D kép: lakás alaprajz, berendezéssel (ingatlanfejlesztő számára készült)